Anadolu Fest'te flaş gelişme: "Çabalar çözümsüz kaldı biletleri iade edebilirsiniz"

Anadolu Fest'te flaş gelişme: "Çabalar çözümsüz kaldı biletleri iade edebilirsiniz"

Anadolu Fest organizatörleri yaptıkları açıklamada çözüme varamadıklarını belirterek, satılan biletlerin geri iade edilebileceğini söyledi.

Eskişehir’de güvenlik iddiasıyla ertelenen daha sonra valiliğin aldığı karar ile yapılmayan Anadolu Fest’in organizatörleri, "Festivalimizi, 9-12 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirmek üzere yeniden harekete geçtik. Geldiğimiz noktada üzülerek diyalog ve hukuk zeminindeki çabalarımızın çözümsüz kaldığını sizlerle paylaşmak durumundayız. Eskişehir Anadolu Fest biletlerinizi, almış olduğunuz satış noktasına giderek iade edebilirsiniz" açıklamasını yaptı.

"DİYALOG VE HUKUKİ ZEMİNDEKİ ÇABALARIMIZ ÇÖZÜMSÜZ KALDI"

Festival hesabından şu açıklamaya yer verildi:

"Sevgili Müzikseverler;

Türkiye’nin önde gelen sanatçıları ile sizleri bir araya getirmek için çalışmış ve 12-15 Mayıs tarihleri arasında Eskişehir’de Anadolu Fest’i düzenlemek için gerekli tüm resmi süreçleri tamamlamıştık. Bildiğiniz üzere Festivalimizi, 9 Mayıs tarihinde güvenlik gerekçesi ile valilik tarafından durdurulmuştu. Bunun üzerine festivalimiz 9-12 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirmek üzere yeniden harekete geçtik. Geldiğimiz noktada üzülerek diyalog ve hukuk zeminindeki çabalarımızın çözümsüz kaldığını sizlerle paylaşmak durumundayız.

Eskişehir Anadolu Fest biletlerinizi, almış olduğunuz satış noktasına giderek iade edebilirsiniz. Güzel günlerde tekrar buluşmak dileğiyle."