Ankara Büyükşehir Belediyesi gıda yardım kolisi başvurusu nasıl yapılır? Ramazan erzak kolisi başvurusu

Ankara Büyükşehir Belediyesi gıda yardım kolisi başvurusu nasıl yapılır? Ramazan erzak kolisi başvurusu

Ankara Ramazan erzak kolisi yardımı başvurusu nasıl yapılır? Ankara Büyükşehir Belediyesi gıda yardım kolisi başvurusu... ABB gıda yardımı... Ankara Büyükşehir Belediyesi gıda yardımı yapıyor mu?

Ankara Ramazan erzak kolisi yardımı başvurusu nasıl yapılır? Ankara Büyükşehir Belediyesi gıda yardım kolisi başvurusu... ABB gıda yardımı... Ankara Büyükşehir Belediyesi gıda yardımı yapıyor mu?


Ankara Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahiplerine yardım etmeye devam ediyor. Binlerce ihtiyaç sahibine gıda, kıyafet, yakıt ve nakdi yardımda bulunan ABB ramazan ayında da vatandaşların sofrasını boş bırakmayacak. Ankara'da Ramazan ayına özel Ramazan kolisi yardımı yapılıp yapılmadığını bilmiyoruz ancak hali hazırda gıda yardımı alan binlerce kişi ramazan ayında da bu yardımları almaya devam edecek. Ramazan kolisi gıda yardımı almak isteyen binlerce ihtiyaç sahibi Ankaralı ABB Ramazan erzak kolisi yardımı başvurusu nasıl yapılır sorusunu internette araştırıyor.

Ankara Ramazan erzak kolisi yardımı başvurusu nasıl yapılır?

Yerel yönetimler ihtiyaç sahiplerine el uzatmaya devam ediyor. Ankara'da Ramazan kolisi yardımı ya da ramazan gıda yardımı almak isteyen ihtiyaç sahipleri ilk olarak yaşadıkları mahallenin muhtarına başvuruda bulunabilir. Muhtarlık ihtiyaç sahibi vatandaşları sosyal yardımlara yönlendirebilir. Ayrıca Ankara Büyükşehir Belediyesi mavi masa üzerinden de gıda yardımı talebinde bulunulabilir. 

Bu zorlu süreci hep birlikte el ele aşacağız. Siz de aşağıdaki hesap numarasına dilediğiniz kadar bağış kolisi yapabilir, dayanışmamıza katkıda bulunabilirsiniz. Her paket 150 TL'dir.

Paket içeriği: Domates Salçası, Makarna, Ayçiçek Yağı, Buğday Unu, Toz Şeker, Pirinç, Kuru Fasülye, Bulgur, Yeşil Mercimek, Kırmızı Mercimek, Konserve Bezelye, Çay.

ABB'DEN 200 BİN AİLEYE YARDIM

Ankara Büyükşehir Belediyesi kıyafet, gıda, yakacak gibi yardımları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaya devam ediyor. Bu yardımların ulaştığı aile sayısı olarak 200 bin olduğu söylenmektedir.

Muhtaç ailelerin temel ihtiyaçlarını karşılayan Ankara Belediyesi de, bu yardımları yaparken yaşadıkları ilçeleri baz almaktadır. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yapmış olduğu bu yardımlar tek seferlik olmamakla birlikte, yıl içinde 2 ya da 3 defa tekrarlanmaktadır.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YARDIM KOLİSİ

Ankara Belediyesi yardım kolisi ile ihtiyaç sahibi bir çok aileye destek olmaya aralık vermeden devam ediyor. Gerçek anlamda ihtiyacı olan aileleri bularak, bağış kolisi adı altında yardım elini muhtaç ailelerin üzerinden hiç eksik etmiyor.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GIDA YARDIM KOLİSİ BAŞVURUSU

Sosyal yardım projeleriyle öne çıkan Ankara Belediyesi, koronavirüsü yüzünden iş kaybı yaşayan ve ihtiyacı olan ailelere desteklerine hız kesmeden devam ederken, yardım kolilerinin dağıtımına da devam edilmektedir.

İlk etapta 30 bin yardım kolisinin Altındağ ilçesine dağıtımı gerçekleştirilmesi planlanıp, ilk dağıtımın Nisan sonunda bitmesi planlanmıştır.
Ankara Büyükşehir gıda yardım başvurusu yapmak isteyen vatandaşların istenilen bilgileri eksiksiz bir şekilde doldurulmasından sonra, belediye tarafından görevlendirilen personel tarafından gerçek anlamda ihtiyaç sahibi olup olmadığınızın tespitinin ardından gıda yardımını almaya hak kazanabilirsiniz.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GIDA KOLİSİ BAŞVURU ŞARTLARI

Muhtarlıktan alınması gereken ihtiyaç sahibi olduğunuza dair belge.
Verilen adres içinde ikamet eden aile olduğunuzun kanıtı olan belge
Aile içerisinde 18 yaşını doldurmuş bireylerin nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi
Doldurulan gıda yardımı başvuru formu