
Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden anlamlı hizmet! Kadın Danışma Merkezi ekimde 1.396 kadına yardım etti
Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Kadın Danışma Merkezi, ekim ayında 1.396 kadına sağlık, psikolojik destek ve şiddetle mücadele alanlarında hizmet verdi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Kadın Danışma Merkezi, Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından, kadınların sağlık, psikolojik destek ve şiddetle mücadele gibi çeşitli alanlarda ihtiyaçlarına çözüm sunmak bulmak için hayata geçirildi.
ABB Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Sözcüsü Gül Eda Hür, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kadın Danışma Merkezi'nin ekim ayında 1396 kadına sağlık, psikolojik, şiddet gibi çeşitli alnlarda hizmet verdiğini açıkladı.
Gül Eda Hür, paylaşımında şunları söyledi:
"Bu rakam ciddi bir emeğin bir o kadar da acı tablonun göstergesidir"
"Ankara Büyükşehir Belediyesi ; Ankara’da yaşayan kadınların 7/24 ulaşabildiği, Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından sağlanan ‘’Kadın Danışma Merkezi‘’ projesi ile ekim ayında, belediyemiz tarafından 1396 kadına sağlık, psikolojik, şiddet gibi çeşitli konularda hizmet vermiştir. Bu rakam ciddi bir emeğin bir o kadar da acı tablonun göstergesidir. Kadınlarımızı şiddet ve ayrımcılığın demir parmaklıklarından kurtarmak, onlara daha güzel bir gelecek sunmak için geç kalmadan el birliğiyle mücadele etmeliyiz. "
Ankara Büyükşehir Belediyesi ;
— Gül Eda Hür (@guledahur) November 23, 2024
Ankara’da yaşayan kadınların 7/24 ulaşabildiği,
Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından sağlanan ‘’ Kadın Danışma Merkezi ‘’ projesi ile ekim ayında, belediyemiz tarafından 1396 kadına sağlık , psikolojik , şiddet gibi çeşitli… pic.twitter.com/DC781y9j3l