Ankara'da hareketli saatler: Kılıçdaroğlu Merkez Bankası'nda! "Yok öyle istediğin gibi at koşturmak"

Dolar kuru rekorlarını tazelerken Ankara'yı hareketlendiren bir paylaşım geldi. "Yok öyle istediğin gibi at koşturmak." diyerek Merkez Bankası'na gitti.

Dolar kuru rekorlarını tazelerken Ankara'yı hareketlendiren bir paylaşım geldi. "Yok öyle istediğin gibi at koşturmak." diyerek Merkez Bankası'nın önüne gitti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya platformu Twitter hesabından Merkez Bankası hakkında paylaşım yaptı. "Yok öyle istediğin gibi at koşturmak." diyen Kılıçdaroğlu, bugün 15.30'da Merkez Bankası'na gideceğini duyurdu. 

“YOK ÖYLE İSTEDİĞİN GİBİ AT KOŞTURMAK”
Dolar kuru üst üste yeni rekorlar kırarken CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken bir hamle geldi. Kılıçdaroğlu, sosyal medya  paylaşımında "Yok öyle istediğin gibi at koşturmak. Biz varız ve mücadele edeceğiz." dedi. 

Kemal Kılıçdaroğlu paylaşımında Kavcıoğlu ile görüşeceğini belirtmedi ama CHP kaynaklarından edinilen bilgiye göre Kılıçdaroğlu, saat 15.30'da Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu ile görüşecek.


Kılıçdaroğlu, açıklamada şu ifadeleri kullandı:

kk-merkez-tweet-1.png

"BUGÜN MERKEZ BANKASI'NA GİDECEĞİM"
"Dolar rekorlar kırıyor. Motorin ve benzine yine zam geldi. Sebep olduğun bu rezaletin milleti ezmesini daha fazla izleme Erdoğan, Kara Kış Fonu'nu kur! Ayrıca bugün 15.30’da Merkez Bankası’na gideceğim. Yok öyle istediğin gibi at koşturmak. Biz varız ve mücadele edeceğiz."