Ankara'da müzisyene yumruklu saldırı! Piiz grubu üyesi yoğun bakıma kaldırıldı

Ankara'da, müzik grubu Piiz'in davulcusu Mehmet Dudarık (38), konser verdikleri eğlence mekanında yumruklu saldırıya uğradı. Dudarık, yoğun bakıma kaldırılırken, saldırgan tutuklandı.

Rock müzik grubu Piiz, Başkent Ankara'nın Çankaya ilçesindeki bir eğlence mekanında konser verdi. Konserin ardından grubun davulcusu Mehmet Dudarık, sahneden inerek, konseri izleyenler arasında bulunan çocukluk arkadaşı O.O. ile dans etmeye başladı. Bu esnada kalabalık arasında bulunan B.K.K., Dudarık’a, ayağına bastığı gerekçesiyle çıkıştı.

DEFALARCA YUMRUKLANDI

Yaşanan gerginliğin ardından Dudarık, mekandan dışarı çıktı. Grubun davulcusu Duradık, eğlence mekanının önünde telefonla konuşurken dışarıya çıkan B.K.K.’nın yumruklu saldırısına uğradı. 

HASTANEYE KALDIRILDI

Başına aldığı yumruk darbesiyle yere yığılan Dudarık, yerde de defalarca yumruklandı. Ağır yaralanan müzisyen, arkadaşları tarafından Ankara İbn-i Sina Hastanesi’ne kaldırıldı. 

Durumunın ağır olduğu ifade edilen Dudarık, yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor. Olayın ardından saldırgan B.K.K. ise polis tarafından gözaltına alındı.

ANKARA EMNİYETİ'NDEN AÇIKLAMA

Ankara Emniyet Müdürlüğü, Piiz grubunun davulcusu Mehmet Dudarık’ın Ankara konserinin ardından darp edilmesine ilişkin; “Arkadaşının ayağına basılması gerekçesiyle çıkan tartışmada darp eden B.K.K. adlı şahıs, 16.12.2022 günü yakalanarak gözaltına alınmış, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir” açıklamasını yaptı.

dbce2483-8d26-4995-b7a9-0743b35d9461-w.jpeg

"ÖLDÜRESİYE DÖVÜLDÜ"

Müzik grubu Piiz'de ndebir açıklama geldi.

Grup yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"Kamuoyuna Duyuru!
Davulcumuz Mehmet Dudarık, geçen çarşamba Ankara'daki konserimizden sonra, tanımadığı bir saldırgan tarafından “ayağa basma” bahanesiyle öldüresiye dövüldü. Mehmet, şu anda İbni Sina Hastanesi'nde yoğun bakımda!"

 

Yoğun bakımda tedaviye alınan Dudarık'ın sağlık durumunun iyiye gittiği belirtildi. Piiz grubunun gitaristi Doğa Usta, Dudarık'ın halen yoğun bakımda olduğunu belirterek müzisyenin bilincinin açık oldığunu ve tedavisinin sürdüğünü dile getirdi.

"HER ŞEYİN TAM OLARAK FARKINDA DEĞİL"

Genç müzisyenin konuşabildiğini söyleyen Usta, "Bunalmış biraz. Her şeyin tam olarak farkında da değil. Biraz uykulu gibi bir hali var. Çok fazla da konuşturmadılar. Hastaneden ne zaman çıkacağına dair bir bilgimiz yok maalesef, biz de doktorlarından haber bekliyoruz" dedi.

ADALETİN YERİNİ BULMASINI İSTEDİ

Usta, saldırganın tutuklanmasıyla ilgili ise adaletin yerini bulmasını istedi. Şiddetin her yerde olduğunu belirten Usta, "Bunun sanatla alakası yok; doktora da şiddet var, kadına da şiddet var, herkese şiddet var ve bunlar için bir an önce çözüm bulunması gerektiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.