Ankara'daki terör saldırısı sonrası İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya kameraların karşısında: "Organize suç örgütleriyle mücadelemiz devam edecek"

Ankara'daki terör saldırısı sonrası İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya kameraların karşısında: "Organize suç örgütleriyle mücadelemiz devam edecek"

Ankara'daki bombalı terör saldırısı sonrası İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya kameraların karşısına geçerek terörle ve suç örgütleriyle mücadeleye devam mesajı verdi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Başkent Ankara'daki hain terör saldırısı ile ilgili açıklamada bulundu.

Bakan Yerlikaya, yaralanan polislerin sağlık durumu ile ilgili konuştu ve "İçişleri Bakanlığımız Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önünde meydana gelen hain terör saldırı girişiminde yaralanan kahraman polislerimizin Alim Reis Demirel ve Erkan Karataş’ın tedavileri devam etmektedir. Çok şükür hayati tehlikeleri bulunmuyor. Kahramanlarımıza acil şifalar diliyorum." dedi.

Yerlikaya teröristlerden birinin kendisini patlattığını diğerinin ise kafasından vurularak etkisiz hale getirildiğini belirtti.

TERÖRİSTLER, ZEHİR TACİRLERİ VE ORGANİZE SUÇ ÇETELERİYLE MÜCADELE MESAJI

Açıklamasının devamında teröristler, zehir tacirleri ve organize suç çeteleriyle mücadeleye devam edileceğini vurgulayan şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye Yüzyılı'nda terörün en ufak bir etkisinin olmadığı bir ülke görmek istiyoruz. Bunu da başaracağımıza kimsenin şüphesi olmasın"

Bakan Yerlikaya, saldırıyla ilgili tüm detaylarıyla araştırma yapıldığını da sözlerine ekledi.