Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde yangın! Yerleşim yerlerine sıfır noktasında...

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Alevlerin yükseldiği anlar kameralara kaydedildi.

Antalya'da yerleşim yerlerinin yanında orman yangını çıktı.

ekran-goruntusu-2024-06-06-175121.jpg

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde orman yangını çıktı. Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, yangının Konyaaltı Belediye binasının yakınlarında çıktığını ifade ederek, “Yangın saat 13.00 sıralarında başladı. İtfaiye ekipleri müdahale ediyor. Rüzgarın sert şekilde esmesi müdahaleyi zorlaştırıyor” dedi.

ALEVLER RÜZGARIN ETKİSİYLE YAYILDI 

Konyaaltı Belediyesi'nin karşısındaki ağaçlık alanda yangın çıktı. Alevler, rüzgarında etkisiyle büyük çam ağaçlarının da olduğu alana yayıldı.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, önlem alarak kara yolunu trafiğe kapattı. Bu sırada ağaçlık alana yakın bir kreşte eğitim gören çocuklar, tedbir amacıyla tahliye edildi.  

aaa.jpg

YANGIN KONTROL ALTINDA

Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, yangına ilişkin olarak, "Camdan baktığımızda dumanlar gördük. İtfaiye müdahale etti. Aşağıda ve belediyenin yanında da başladı. Saat 13.00 gibi başladı. Hemen müdahale ettik. Aşağı taraftaki yangın kontrol altına alındı. Yetkili arkadaşlarla yeniden görüşeceğim" ifadesini kullandı.

Ekipler yangını kontrol altına almaya çalışıyor.