Artık torpili açık açık yapıyorlar: Benim adımı verin yeter

Artık torpili açık açık yapıyorlar: Benim adımı verin yeter

AK Parti İzmir Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kandil, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Kandil, Manisa’da bir buzdolabı fabrikasında çalışmak isteyen yurttaşlara, “İsmimi verin, hemen iş başı yapacaksınız” dedi.

Türkiyede işsizlik rakamları çığ gibi büyürken AK Parti İzmir Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kandil'in sosyal medya hesabından yayınladığı torpil mesajı gündeme bomba gibi düştü.

Belediyelerde ve gençlik kollarında ortaya çıkan iş torpillerinin üzerine yeni bir skandal eklendi. Kendi üyelerine iş ilanlarını mesaj atan AK Parti, isim vermeniz yeterlidir konseptine geçti.

Mustafa Kandil, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Manisa’da bir buzdolabında çalışmak üzere eleman alınacağını ve başvuru için iletişim numarası vererek ismini söylemeleri halinde hemen iş başı yapacaklarını ifade etti.

Kandil yaptığı paylaşımda, “200 kişi Manisa’da buzdolabı fabrikasında çalışacak eleman ihtiyacı vardır. 3500 TL il başlayacak, yaş sınırı yok, sigortası, yol, yemek, servis var. Çalışmak isteyenler varsa hemen iş başı yapacaktır. Benim ismimi vermeniz yeterlidir” diyerek iletişim numarasını paylaştı.

Böyle bir torpil mesajının sosyal medya hesabından aleni bir şekilde yayınlanması pes dedirtti.