ATA İttifakı'nda kum saati tersine çevrildi! Destek açıklaması mı gelecek? Gündemi sarsacak, siyasetin yönü değişecek

ATA İttifakı'nda kum saati tersine çevrildi! Destek açıklaması mı gelecek? Gündemi sarsacak, siyasetin yönü değişecek

ATA İttifakı bileşenlerinden dikkat çeken sosyal medya paylaşımları geldi. O paylaşımlar ilerleyen saatlerde destek açıklaması geleceğine yoruldu.

Türkiye, 28 Mayıs'taki ikinci tur seçimine hazırlanırken, Sinan Oğan'ın adayı olduğu ATA İttifakı'nın bu tur hangi cumhurbaşkanı adayı destekleyeceği merak konusu oldu.

Dikkat çeken paylaşımlar ise ittifakın önemli isimlerinden geldi. 

"YAPACAĞIMIZ AÇIKLAMALAR SİYASETİN YÖNÜNÜ DEĞİŞTİRECEK"

ATA İttifakı bileşenlerinden Adalet Partisi Genel Başkan Vecdet Öz, "Yoğun mesajlar atarak neler oluyor hocam diyen saygıdeğer dostlarım; lütfen biraz sabır.! Yapacağımız açıklamalar gündemi sarsacak ve siyasetin yönünü değiştirecektir.." ifadelerini kullandı.

ekran-goruntusu-2023-05-19-204118.jpg

'KUM SAATİ' PAYLAŞIMI

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Sevda Özbek ise yaptığı paylaşımda 'kum saati' koydu. O paylaşım yapılacak bir destek açıklamasının işareti olarak algılandı.

ekran-goruntusu-2023-05-19-204230.jpg

"MEŞALELERİ HAZIRLAYIN"

Zafer Partisi'nin milletvekili adayı Tayyibe Merve Çakar'dan da "Arkadaşlar meşaleleri hazırlayın" paylaşımı geldi.

ekran-goruntusu-2023-05-19-205324.jpg