Bahçeli'den erken seçim açıklaması! "İki yolu var"

Bahçeli'den erken seçim açıklaması! "İki yolu var"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gerçekleştirdiği konuşmada erken seçim tartışmalarını değerlendirmede bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada erken seçim tartışmalarını değerlendirmede bulundu.

Bahçeli'nin konuyla ilgili sözleri şu şekilde:

Zillet ittifakı erken seçimden başka bir şey söyleyemeyecek duruma gelmiştir. Erken seçim kararı almanın hukuken iki yolu vardır. Ya Erdoğan'ın iradesi ya da TBMM'de yeterli sayısal çoğunluğu sağlayıp karar almaktır. TBMM'de yeterli sayısal çoğunluğu olmayan partilerin erken seçim kararı çıkarması mümkün değildir.

Sayın Cumhurbaşkanının da defalarca kez erken seçim olmayacak dediği belgelidir. O halde nasıl olacaktır bu seçim? Biz seçim olmayacak dedikçe ısrar etmenin anlamı nedir, Kılıçdaroğlu kime mesaj veriyor? Bu mesajın gerçek anlamı nasıl yorumlanmalıdır?

Saray İttifakı'nın 'soykırım' sınavı: Erdoğan 'hamdolsun gündeme gelmedi' dedi, Bahçeli ABD'ye böyle yüklendi!Saray İttifakı'nın 'soykırım' sınavı: Erdoğan 'hamdolsun gündeme gelmedi' dedi, Bahçeli ABD'ye böyle yüklendi!

Duvara yazsak tamam derdi, suya yazsak adrese teslim ederdi ancak CHP ve yedekleri bir türlü anlamıyor ve mızmızlanarak vakit kaybediyor. Nasıl anlatalım, erken seçimin olmayacağını nasıl söyleyelim? Şahsa mahsus mektup yazsak, el ilanları dağıtsak sonuç alabilir miyiz? Ne söylesek nafile. Kör kuyularda merdivensiz kalan Kılıçdaroğlu'nun bir kulağından giriyor diğerinden çıkıyor.