Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Erdoğan'ın o sözlerinin ardından alanı terk etti!

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Erdoğan'ın o sözlerinin ardından alanı terk etti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir'in Bayraklı ilçesinde gerçekleşen törende deprem konutlarının ilk teslimini gerçekleştirdi.

YURT Gazetesi - Cumhurbaşkanı Erdoğan törende yaptığı konuşmada Cumhuriyet Halk Partisi'ni (CHP), Millet İttifakı'nı ve İzmir'deki yerel idareyi sert sözlerle eleştirdi. 

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal bu eleştirilerin ve Erdoğan’ın “Bay Kemal” şeklinde başlayan sözlerinin ardından tepki göstererek alanı terk etti. 

''GENEL BAŞKANIMIZA HAKARET ODUĞUNDA O ALANDA DURMAYIZ''
Sandal konu hakkında YURT Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, ''Cumhurbaşkanı’nın geldiği her yere biz belediye başkanı olarak gideriz. Sonuçta Cumhurbaşkanımız. Devlet törenine gider katılırız ama siyasal bir çalışmaya dönerse de biz orada durmayız. Devletin geldiği yerde karşılarız, törende bulunuruz ama bize, genel başkanımıza bir hakaret olduğunda o alanda durmayız. ‘Bay Kemal’ diye başladı gerisi biliniyor… Bizim depremde neler yaptığımız vatandaşımızın takdirindedir. Ülkede örneği görülmemiş bir çalışma yaptık. Evet Van’da da deprem, vardı Elazığ’da da deprem vardı ama bir de deprem sürecinin burada yürütülmesi vardı. Burada yerel yönetimlerin, bizim, büyükşehirin emeğinin yok sayılması çok doğru değil, hoş bir durum değil... " ifadelerini kullandı.