
Beklenen istifa geldi... MHP'li milletvekili istifa etti!
MHP'de beklenen istifa geldi... MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, "Davama ve partime zarar verme ihtimalini bertaraf etmek amacıyla partisinden istifa ediyorum" açıklaması yaptı.
MHP'de günlerdir sular durulmuyordu. Beklenen istifa da geldi. İddiaya göre önümüzdeki günlerde de bir kaç tane milletvekilinin istifa edeceği konuşuluyor.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Twitter üzerinden yaptığı açıklama ile partisinden istifa ettiğini duyurdu.
Ersoy, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
"Liderim Sayın Devlet Bahçeli Bey’e ve davama bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bağlı ve sadık kalacağım. Disipline sevkimle ilgili kamuoyunda yapılan istismar edici tartışmaların davama ve partime zarar verme ihtimalini bertaraf amacıyla partimden bugün istifa ediyorum."
Baki Ersoy, TÜİK’in açıkladığı enflasyon rakamlarını eleştirince Devlet Bahçeli'nin talimatıyla MHP'den kesin ihraç talebiyle Merkez Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti.