Taraftar sokağa indi polis anaons yaptı: "Şampiyonluğunuz hayırlı olsun yasağa..."

Süper Lig şampiyonu olan Beşiktaş taraftarları, sokağa çıkma yasağı olmasına ve tüm uyarılara rağmen, pandemi kurallarına uymaksızın sokakta kutlama yaptı.

Süper Lig şampiyonu olan Beşiktaş taraftarları, sokağa çıkma yasağı olmasına ve tüm uyarılara rağmen, pandemi kurallarına uymaksızın sokakta kutlama yaptı. Tam kapanmanın bitimine 32 saat kala yaşanan bu tablo üzerine polis sık sık "“Kıymetli Beşiktaş taraftarları sokağa çıkma yasağı devam ediyor. Lütfen evinize dönün” anonsu yaptı.

Süper Lig'de son haftaya averajla lider giren Beşiktaş, Göztepe'yi 2-1 mağlup ederek 2020-2021 sezonunun şampiyonu oldu. Şampiyonluk sevinci yaşayan Beşiktaş taraftarları, sokağa çıkma yasağına ve farklı kurum, kişilerden yapılan uyarılara aldırış etmeden pandemi kurallarına uymaksızın, meşaleler ve tezahüratlarla sokakta kutlama yaptı. Polisin, İstanbul'da Çarşı'da yaptığı, “Kıymetli Beşiktaş taraftarları sokağa çıkma yasağı devam ediyor. Lütfen evinize dönün” anonsuna rağmen kutlamalar devam etti.

 

BJK taraftarı İstanbul’da Beşiktaş semtinde bir araya gelirken, İzmir’de ise Beşiktaşlı oyuncuların kaldığı otelin önünde toplanarak takım otobüsünü bekleyip tezahürat yaptılar.

 

İzmir'de takımın kaldığı otelin önünde toplanan taraftarlara, Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Cenk Tosun'un tezahürat yaparak "üçlü çektirmesi" dikkat çekti.