Bir ihale daha AKP'li damada gitti

Bir ihale daha AKP'li damada gitti

AKP’li Zeytinburnu Belediyesi’nden sonra Beykoz Belediyesi’nin de 2021 yılı kültür sanat organizasyonlarına ait ihaleyi eski AKP Milletvekili Mustafa Baş’ın damadı Fatih Bolcan’ın şirketi kazandığı ortaya çıktı.

Yıllardır AKP'li belediyelerden aldığı milyonlarca liralık organizasyon ihaleleri ile tanınan, eski AKP Milletvekili Mustafa Baş'ın damadı olan ve AKP İstanbul İl delegeliği de yapan Fatih Bolcan'ın şirketi bir ihale daha kazandı. AKP'li Beykoz Belediyesi; 2021 yılı kültür sanat merkezleri işletilmesi, sanatsal etkinlikler, açık hava etkinlikleri, yurt içi ve yurt dışı kültür gezileri, teknik donanım ve diğer muhtelif ihtiyaçların karşılanması organizasyonu işi için 17 Aralık 2020 günü ihaleye çıktı. İhaleye 2 geçerli teklif sunulduğu açıklandı.

12 milyon 840 bin 445 TL'lik teklifin sahibi A Z Reklam Basım Organizasyon Turizm ve Yapı İşleri Dış Ticaret Limited Şirketi ihaleyi kazandı. Bolcan'ın ortağı olduğu şirket ile Beykoz Belediyesi arasında 11 Ocak 2021 günü bir yıllık sözleşme imzalandı. Bolcan'ın şirketi kısa süre önce de Zeytinburnu Belediyesi'nin  2021 yılı kültür ve sanat organizasyonları ihalesini 4 milyon liraya aldığı biliniyordu.