Bir o kaldı geride... 100 bin imza işlemi sona erdi! İşte Doğu Perinçek'in aldığı imza sayısı

Bir o kaldı geride... 100 bin imza işlemi sona erdi! İşte Doğu Perinçek'in aldığı imza sayısı

Cumhurbaşkanı adaylarının 100 bin imza çalışması saat 20.00 itibarıyla sona erdi.

Cumhurbaşkanı adaylığı için parlamento dışında aday olan isimlerin 100 bin imza toplama çalışması sona erdi.

MUHARREM İNCE VE SİNAN OĞAN'DA İMZALAR TAMAM

Memleket Partisi Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce dördüncü gün 100 bin imzayı bularak çalışmayı tamamladı. ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan da beşinci gün bu sayıya ulamayı başardı.

ERBAKAN GERİ ÇEKİLDİ

Yüksek imza alanlardan Yeniden Refah Partisi'nin adayı Fatih Erbakan da imza toplama işleminin yarısında adaylıktan çekilerek Cumhur İttifakı'na katıldığını açıkladı.

DOĞU PERİNÇEK 100 BİN İMZA TOPLAYAMADI

Gözler Vatan Partisi Cumhurbaşkanı Adayı Doğu Perinçek'e çevrildi. Perinçek, 100 bin imza hedefini tutturamayarak adaylı hakkı elde edemedi.

"SİSTEM, VATAN PARTİSİ'NİN ÖNÜNÜ KESİYOR"

30 bin civarında imza alan Doğu Perinçek, imza kampanyası hakkında konuştu ve şöyle dedi: 

"İstediğimiz hedefe şu anda ulaşmış değiliz. Başarılı değiliz. Ama biz dayanıklı bir partiyiz. Sonuç itibarıyla ağır bir durum da değil. Sistem, Vatan Partisi'nin önünü kesiyor."