Bu da oldu... Boşanmak isteyen eşine aylarca işkence yaptı, dövdü, benzin döküp yaktı...

Bu da oldu... Boşanmak isteyen eşine aylarca işkence yaptı, dövdü, benzin döküp yaktı...

Tekirdağ'da kendisini aldattığı gerekçesi ile boşanmak isteyen Ayşe Aydın eşi Ekrem Aydın tarafından aylarca şiddet gördü ve en son üzerine benzin dökülerek yakılmaya çalışıldı.

Ayşe Aydın'ın yoğun bakımda gözlerini açar açmaz ilk sorusu çocuklarını sormak oldu.

aa1.jpg

Hürriyet’te yer alan habere göre, Ekrem Aydın kendisinden boşanmak isteyen eşini 4 ay önce feci şekilde dövdü. Kolu kırılan Ayşe Aydın, İstanbul’da yaşayan babasının evine gitti ve eşi hakkında uzaklaştırma kararı çıkarttı. Ekrem Aydın’ın annesi, Ayşe Aydın’ı arayarak oğlu ile barışmasını istedi. İki çocuğu için Ayşe Aydın yeniden Tekirdağ’a döndü. 28 Mart günü otomobilde giderken çiftin arasında bir kez daha tartışma çıktı.

ea-3.jpg

Otomobili kenara çeken Ekrem Aydın, üzerine benzin döktüğü eşini ateşe verdi. Yoldan geçenler tarafından söndürülen kadın ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tekirdağ’daki ilk müdahalenin ardından durumu ağır olduğu için İstanbul’daki yanık tedavi merkezine sevk edildi.

ea-2.jpeg

Yanık bölümünde uyutulan Ayşe Aydın, önceki gün ilk defa gözlerini açtı. Yanına gelen doktorlara 11 yaşındaki oğlu Yiğit ile 7 yaşındaki kızı Merve’yi sordu. Çocuklarının iyi olduğu haberini alan Ayşe Aydın, yeniden durumu ağırlaşınca doktorlar tarafından tekrar uyutuldu.

ea1.jpg