Bugün ne kandili var?

Bugün ne kandili var?

Bugün ne kandili olacağını öğrenmek isteyen ve buna göre ibadetlerine yön vermek isteyen vatandaşlar, bu günde neler yapılması gerektiğini araştıracak.

Bugün ne kandili var? sorusuna cevap almak isteyen vatandaşlar, 28 Ekim tarihinde yapılacak olan ibadetler hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Mevlid Kandili ne zaman idrak edilecek sorusu tüm Müslüman alemi tarafından merak ediliyor. Kainatın Efendisi Hz. Muhammed'in (S.A.V) doğum gününü kutlamak isteyen Müslümanlar, bu mübarek geceyi bol dualar ve ibadetlerle geçirmek istiyorlar. Mevlid Kandili gecesinde tüm İslam aleminin elleri, günahların bağışlanması ve isteklerin dile getirilmesi amacıyla Allah'a açılacak. Peki, Mevlid Kandili ne zaman idrak edilecek? Rebiülevvel ayının kaçıncı gününe denk geliyor? İşte, Mevlid Kandili duaları ve daha fazlası

MEVLİD KANDİLİ NE ZAMAN EDA EDİLECEK?

Rebiülevvel ayının 11. günü olarak bilinen Mevlid Kandili, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre bu yıl 28 Ekim Çarşamba gecesine denk gelecek. Rebiülevvel ayı ise 18 Ekim tarihinde başlamıştı.