
‘Büyük Ankara Mitingi’nde ‘pankart’ krizi! Yaka paça gözaltına alındılar
AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katıldığı ‘Büyük Ankara Mitingi’nde ‘pankart’ krizi yaşandı. ‘İsrail ile ticareti kes’ pankartı açanlar gözaltına alındı.
AKP’de yerel seçimler öncesinde; belediye başkan adaylarının yanı sıra, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bakanlar ve milletvekillerinin saha çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Seçim yasaklarına rağmen bakanlar ve milletvekillerinin oy propagandasına devam ettiği görülürken, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da bugün Ankara’da düzenlenen mitinge katıldı.
PANKART KRİZİ DAMGA VURDU
Filistin’deki sivillere yönelik insanlık dışı saldırılarda bulunan ve Gazze halkına yardımların ulaşmasını engelleyen İsrail AKP’nin bir mitinginde de daha protesto edildi.
Mitingde yer alan bir grup kadın, iktidarın İsrail ile ticari ilişkilerine devam etmesine tepki gösterdi. ‘İsrail ile ticareti kes’ ifadesinin yer aldığı bir pankart açan kadınlar, slogan atarak seslerini Erdoğan’a duyurmaya çalıştı.
YAKA PAÇA GÖZALTINA ALINDILAR
Ancak o sırada miting alanında görevli olan polisler, hızla pankarta doğru hareket ederek, kalabalığa müdahale etti. Polis tarafından pankart indirilirken, protestoda yer alan yurttaşlar ise yaka paça gözaltına alındı.