Büyük iddia: "AKP'li vekiller Erdoğan'ın karşısına dikilecekler"

Büyük iddia: "AKP'li vekiller Erdoğan'ın karşısına dikilecekler"

AKP'li vekiller gidişattan rahatsız oldukları ve Erdoğan'ın dönüşünü bekledikleri haberleri kulisleri hareketlendi. Takan, AKP'li vekille görüşmesini aktararak "Acaba ciğer mi yedi de, Erdoğan’ın karşısına çıkma cesareti buldular" diye yazdı.

AKP'de geçmişte görev yapmış isimler bugün kendi partilerini eleştirerek çıktığı kanallarda dert yanıyorlar. Ancak AKP'nin şimdiki konumundan parti içindeki muhalif kanat değil görevde olanlar da rahatsızlar. Korkusuz gazetesi yazarı Ahmet Takan, bugünkü köşe yazısında AKP’li milletvekili ile yaptığı görüşmesini aktararak vekillerin Erdoğan'ın ABD dönüşünü beklediğini yazdı.

AKP'de iktidarı kaybetme korkusu ve yangını bacayı sardığını yazan Takan, "Milletvekilleri gruplar halinde toplanıyorlar ve kendi aralarında konuştuklarında muhalefet partilerinin bile dile getirmediği eleştirileri yapıyorlar. Bu değerlendirmeler şimdilik sadece kapalı kapıların arkasında kalıyor." dedi.

AKP'Lİ VEKİLLER ERDOĞAN İLE AÇIK AÇIK KONUŞMAYI PLANLIYORLAR
Bazı güneydoğu milletvekilleri olmak üzere bir grup AKP'li vekilleri Erdoğan'ın ABD dönüşünü beklediğini belirten Ahmet Takan, "Ekim ayında TBMM çalışmalarına başlamadan önce saraya gidip Erdoğan’ ile açık açık konuşmayı planlıyorlar. "Rahatsızlıkları söyleyecekler"miş!.." diye yazdı.

Konuyla ilgili AKP’li milletvekili kaynağının görüşlerini aktaran Takan, şöyle yazdı:

"Hâlâ önümüzde zaman ve milletin bize verdiği kredi var. Belirsizlikler yüzünden sahaya indiğimizde vatandaşla konuşmakta derdimizi anlatmakta çok zorlanıyoruz. Doğru!. Çok ciddi sorunlarımız var. Ne yapacaksak bir an önce yapalım. Seçim yasası vs… Seçim kararı alınacak mı, alınmayacak mı? Bir an önce netleştirilsin. Erken seçim yapılacaksa da bir an önce ilan edilsin. Hâlâ insanlara gidebilecek durumdayken gidebilelim. Eğer biraz daha zaman uzarsa seçim kampanyası yapamayacak hale geleceğiz."
"VEKİLLER ACABA CİĞER Mİ YEDİ"
Takan'ın AKP'li vekil kaynağının söyledikleri ile ilgili olarak "Şimdi aklınızda geçiyordur, "bunlar acaba ciğer mi yedi de, Tayyip Erdoğan’ın karşısına çıkıp bunları söyleyebilecek cesareti buldular" diye. Bundan 2 yıl öncesinde olsak sizlere hak verirdim. Tarzan zorda!.. Bunu herkes görüyor..." ifadelerini kullandı.