Çanakkale'deki deprem Esenler'de kolonları çatlattı! Zeynep Bastık ağlama krizine girdi

Çanakkale Yenice'de meydana gelen 4.9'luk deprem İstanbul Esenler'de kolonları çatlattı. Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık depremi hissederken, başına gelenleri anlattı.

Çanakkale Yenice merkezli 4.9 büyüklüğündeki deprem büyük korkuya neden oldu. Deprem; İstanbul, Kocaeli, Balıkesir ve Bursa gibi çevre illerden de hissedildi.

DEPREMDE 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Depremi Bursa'dan hisseden bir kişi ikinci kattan aşağıya atlayarak yaşamını yitirdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medyadan yaptığı açıklamada Bursa’da bir kişinin korkuyla ikinci kattan atladığı ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığını duyurdu.

ESENLER'DE KOLONLAR ÇATLADI

Deprem İstanbul'un birçok ilçesinden hissedildi. Depremde, İstanbul Esenler'de oturan bir vatandaşın evinin kolonları çatladı.

"BU KORKU SAÇMA BİR HAL ALDI BENDE"

Deprem, İstanbul'un Esenler ilçesinde ise bir binanın kolonlarını çatlattı. Depremi hisseden ünlü şarkıcı Zeynep Bastık ise ağlama krizine girdiğini söyledi. Bastık şu açıklamayı yaptı:

"Deprem oldu. Çoğu kişi hissetmemiş ben baya sallandım. Ağlamaktan krize girdim. Bu korku gerçekten saçma bir hal aldı bende. Herkese geçmiş olsun."

ekran-goruntusu-2024-03-05-170029.png