Cem Küçük Sedat Peker'e "blöf yapıyor" dedi, olanlar oldu... O isim kim?

Cem Küçük Sedat Peker'e "blöf yapıyor" dedi, olanlar oldu... O isim kim?

Cem Küçük, Sedat Peker'in söylemleri ile ilgili "blöf yapıyor" sözleri Peker'i harekete geçirdi. Peker, sosyal medya hesabından AKP'li ve bir televizyonun bağlı olduğu holdingin CEO’su olduğunu iddia ettiği kişinin seks görüntüsünü paylaştı.

Siyaset, medya ve bürokrasideki menfaat ilişkilerine ilişkin iddiaları ve videolarıyla gündem olan organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen Sedat Peker, Cem Küçük'ün kendisini hedef alması üzerine öyle bir paylaşım yaptı ki görenler hayrete düştü.

Peker, bir televizyon kanalının bağlı olduğu holdingin CEO’su olduğunu iddia ettiği ünlü bir ismin içinde yer aldığı ve erkek erkeğe ilişkinin yaşandığı seks görüntülerini sızdırdı.

Söz konusu ismin Türkiye'deki medya organizasyonun başında olduğu ve daha önce AKP'den Milletvekili Aday Adayı olduğu iddia edildi.

Gazeteci Cem Küçük, Sedat Peker hakkında 'Blöf yapıyor, elinde belge falan yok' ifadelerini kullanmıştı...

Akşam saatlerinde Sedat Peker'e ait olduğu iddia edilen bir twitter hesabından Türkiye'deki bir medya organizasyonun başındaki ismin seks görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. 

Freud'un Talebesi isimli twitter hesabından paylaşılan görüntüyü Sedat Peker kendi hesabında da retweet yaparak paylaştı.