
Cem Küçük'ten şaşırtan 'Bartın' paylaşımı
Yandaş yazar Cem Küçük, Bartın’da meydana gelen maden faciasıyla ilgili, ‘kaza’ açıklamalarına isyan etti.
Türkiye gazetesindeki köşesine yazan Cem Küçük, Bartın'ın Amasra ilçesindeki maden faciası ile ilgili herkesi şaşırtan ifadeler kullandı.
Küçük "Gereken tedbirleri aldık ama bu kaza oldu”ya inandıramaz. Çünkü alınmadı." dedi. AKP’ye yakınlığı ile bilinen Cem Küçük’ün sözleri sosyal medyada şaşkınlıkla karşılandı.
"TEDBİR ALDIK" SÖZLERİNİ İNANDIRICI BULMADI
Cem Küçük, patlamanın ‘geliyorum’ dediğini vurgulayarak önlem alınmadığına dikkat çekti. Buradan hareketle de yetkililerin ‘tedbir aldık’ sözlerinin inandırıcı olmadığını söyledi.
"BİR ŞEY OLMAZ KAFASIYLA SONUÇTA 41 GARİBAN İŞÇİ ÖLDÜ"
“O gaz patlayacağı emaresini birkaç ay önceden vermiştir. “Bir şey olmaz” kafasıyla sonuçta 41 gariban işçi öldü. Benim gibileri, “gereken tedbirleri aldık ama bu kaza oldu”ya inandıramaz. Çünkü alınmadı.” dedi.