Cem Küçük'ten şoke eden sözler: Türkiye'de "açlık, yokluk" yokmuş!

İktidarı gözü kapalı savunan Cem Küçük, HaberTürk canlı yayının kendisinin ne kadar inandığı merak edilen açıklamalara imza attı. Cem Küçük, "Türkiye'de açlık, yokluk yok" dedi.

İktidarı gözü kapalı savunan Cem Küçük, HaberTürk canlı yayının kendisinin ne kadar inandığı merak edilen açıklamalara imza attı. Cem Küçük, "Türkiye'de açlık, yokluk yok" dedi. Ardından akıllara Küçük'ün, geceliği 40 bin dolara kadar çıkan Paramount Otel'de çektirdiği fotoğraflar geldi. 

İktidar yanlısı Türkiye gazetesinin yazarı Cem Küçük, katıldığı bir canlı yayında ülkenin gündemini değerlendirdi. Küçük, ülkenin ekonomik durumununa ilişkin Habertürk yazarı Sevilay Yılman'ın sözlerine cevaben "Anadolu'da sıkıntı olduğunu kabul etmekle beraber, açlık yokluk yok" ifadelerini kullandı.

Küçük'ün bu değerlendirmelerine sosyal medyadan gelen tepkiler çığ gibi büyüdü. Diğer yandan Cem Küçük'ün; organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in gündeme getirdiği, geceliği 40 bin dolara kadar çıkan Paramount Otel'de çektirdiği fotoğraflar tekrar tartışma konusu oldu.

cem-kucuk.jpg

İlgili Haberler