Cemal Enginyurt Bahçeli ile olan fotoğrafını kaldırıp...

Cemal Enginyurt Bahçeli ile olan fotoğrafını kaldırıp...

Katıldığı televizyon programında söylediği sözler nedeniyle MHP'den ihraç edilen Cemal Enginyurt, Meclis’teki makam odasında Bahçeli ile olan fotoğrafını kaldırdı. Enginyurt, yerine Alparslan Türkeş’in fotoğrafını astı.

Katıldığı televizyon programında AK Parti’nin fındık politikası ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi eleştirdiği için MHP’den ihraç edilen, sert çıkışları ile sık sık gündem olan Ordu milletvekili Cemal Enginyurt, partisinden ihraç edildikten sonra Meclis’teki makam odasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile birlikte çekildiği fotoğrafı kaldırdı. Onun yerine Alparslan Türkeş’in fotoğrafını astı.

Cemal Enginyurt, temmuz sonunda MHP’den ihraç edildikten sonra TBMM’deki odasında çekildiği ve Twitter’dan paylaştığı fotoğrafında arkasında Devlet Bahçeli ile birlikte çekildiği fotoğrafın asılı olduğu görülüyor.

Türk ve İslam aleminin,mübarek Kurban Bayramı hayırlı olsun. pic.twitter.com/SfUTYya1FI

— Cemal Enginyurt (@cenginyurt52) July 31, 2020

Enginyurt, dün ise yeni bir fotoğraf paylaştı. Bu fotoğrafta ise Bahçeli’nin fotoğrafının olduğu yerde Alparslan Türkeş’in fotoğrafının asılı olduğu görüldü.

TBMM'de görevimizin başındayız. Tüm gönül dostlarına selam olsun. pic.twitter.com/ns6xKFNir9

— Cemal Enginyurt (@cenginyurt52) August 18, 2020

NE OLMUŞTU?
Enginyurt, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin fındık rekoltesi açıklamasına sert tepki göstermişti. Enginyurt Pakdemirli’nin rekolteyi beklenenden yüksek açıkladığını savunmuş ve AK Parti’nin MHP’yi yok saydığını dile getirmişti.