CHP'de Muharrem İnce trafiği: Önce talimat gönderildi sonra...

CHP'de Muharrem İnce trafiği: Önce talimat gönderildi sonra...

Bu sabah saatlerinde açıklama yaparak 2018'deki Cumhurbaşkanlığı Seçimi'ne ve yeni parti kuracağı iddialarına yanıt veren Muharrem İnce için örgütlerine sessiz kalması talimatı gönderen CHP Genel Merkezi'nden yazılı açıklama yapılacağı iddia edildi.

CHP'de Muharrem İnce'nin yaptığı açıklamaların bitmesinin ardından parti örgütüne sessiz kalınması talimatı gönderildi. 

Cumhuriyet'ten Mahmut Lıcalı'nın haberine göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatı olarak iletilen mesajda Muharrem İnce'nin açıklamalarıyla ilgili kamuoyu önünde herhangi bir yorumda bulunulmaması söylendi. Açıklama yapılmaması ve sosyal medya aracılığıyla paylaşımda bulunulmaması da istendi. Ancak daha sonra Genel Merkez'den yazılı açıklama yapılacağı iddia edildi.

abc'nin haberine göre, Bugün yaptığı basın toplantısıyla "1000 Günde Memleket Hareketi"ni başlatan Muharrem İnce, CHP Genel Merkezi'ne de sert dille yüklendi. CHP Genel Merkezi'nin bu eleştiriler sonrasında Muharrem İnce'ye yine sert bir dille cevap vereceği öğrenildi. Bu yapılan açıklamanın Muharrem İnce ile ilgili olarak ilk ve son açıklama olacağı iddialar arasında.