CHP İstanbul adayları ne zaman belli olacak? Ekrem İmamoğlu yanıtladı

CHP İstanbul adayları ne zaman belli olacak? Ekrem İmamoğlu yanıtladı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da henüz açıklanmayan ilçe belediye başkan adaylıklarıyla ilgili olarak konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Büyükada’da deprem tehlikesi nedeniyle yıkılıp yeniden inşa edilen Büyükada Nizam Camii’nin açılışında konuştu. Açılışın ardından vatandaşlara şerbet ve lokma dağıtan İmamoğlu daha sonra yerel seçimlerle ilgili açıklama yaptı. 

CHP'NİN İSTANBUL ADAYLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Gazetecilerin İstanbul'daki belediye başkan adaylarının ne zaman açıklanacağı yönündeki soruya yanıt veren İmamoğlu şöyle konuştu:

"Yani hem genel merkezimizde hem İstanbul İl Başkanlığımızda elbette ki bizim Büyükşehir Belediyemiz olarak geçirdiğimiz 4,5-5 yıldaki deneyimlerimizi de aktardığımız çalışma merkezlerimiz var. Bu anlamda çok hassas ilerlendiğini biliyorum. Her yerde hem vatandaşlarımızla iyi diyalog kurabileceğine inandığımız güçlü adayların oluşması yönünde çalışan heyetler söz konusu. Aynı zamanda tabii ki sonrasında güçlü bir yönetim kabiliyetini bütün İstanbul'a yaygınlaştıracak bir tasarım içerisinde olduğunu biliyorum partimizin kurum ve kurumlarının. 

ÖZGÜR ÖZEL'E İSTANBUL ADINA TEŞEKKÜR

Dün itibarıyla de Parti Meclisimizin takdiriyle İstanbul'da, Fatih'te Mahir Polat arkadaşımız yine Pendik'te de Tarık Balyalı arkadaşımız adaylığa layık görüldüler. Kendilerine başarılar diliyorum. Umut ederim ki çok geçmeden, yıl bitmeden, yani bu 3 ayın en güçlü şekliyle kampanyada değerlendirilir ki bu anlamda CHP'nin yönetmediği ama çok büyük nüfusa sahip ilçeleri de ayrıca çok önemsiyorum, hızlıca adaylar belirlenir. Bu yönde çalışmaların sürdüğünü biliyorum. Bu hassasiyetle süreci yöneten bütün kurumlarımıza İl Başkanlığımıza, Parti Meclisimize ve elbette ki çok kıymetli Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'e İstanbul adına teşekkür ediyorum şimdiden."