CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik'ten parti binalarına 'Hamas' yazanlara sert tepki: "Filistin Davasını Sizden Öğrenecek Değiliz!"

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik'ten parti binalarına 'Hamas' yazanlara sert tepki: "Filistin Davasını Sizden Öğrenecek Değiliz!"

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik'ten CHP Kartal İlçe binasına 'Hamas' yazan saldırganlara çok sert tepki gösterdi.

İsrail'in Gazze ablukası sürerken, Türkiye'de bazı gruplar bölgedeki savaşa Türkiye'yi de dahil etmek için çaba sarf ediyor.

İsrail'e yönelik ülkemizde protestolar da sürerken çeşitli kurum ve kuruluşlara yönelik eylem ve saldırılara CHP binaları da eklendi.

ekran-goruntusu-2023-11-07-190712.png

Son olarak CHP'nin Kartal ilçe binası, saldırıya uğradı. CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ise parti binasına yapılan saldırı ile ilgili çok sert bir açıklama yayımladı İşte o açıklama:

"SAVAŞLARI İÇERİ TAŞIMAK İSTEYEN GÜDÜMLÜ VANDALLAR"

"Filistin Davasını Sizden Öğrenecek Değiliz! Kartal İlçe binamız, kime hizmet ettiği belli olmayan, bölgesel savaşları içeriye taşımak isteyen güdümlü vandalların saldırısına uğramıştır.

"BU SEFİL EYLEMİ YAPANLARIN KİMLERDEN GÜÇ ALDIĞINI BİLİYORUZ"

Ortadoğu’da yaşanan kanlı savaşların gerilimini ülkemize taşımayı amaçlayan bu sefil eylemi yapanların kimlerden güç aldığını biliyoruz. Bizim yerimiz hergün İsrail’in zülmüne uğrayan Filistin halkının yanıdır.

ekran-goruntusu-2023-11-07-190715.png

"YARGI ÖNÜNDE HESABINI VERECEKLER"

Kimse bu halkın güvenliği ve barışına kast edemez, kast edenler karşılarında CHP’yi bulur. Bu provokasyonu gerçekleştiren vandallar bulunacak, yargı önünde hesabını verecek!"

ekran-goruntusu-2023-11-07-190704.png