CHP İzmir Buca İlçe Örgütü seçim bürosuna saldırı
CHP İzmir Buca İlçe Örgütü seçim bürosuna saldırı düzenlendi.
14 Mayıs seçimleri öncesi ortalık gerilmeye devam ediyor.
Son olarak CHP İzmir Buca İlçe Örgütü seçim bürosuna saldırı düzenlendi.

Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde saldırıyı düzenleyen ve saldırıya uğrayan kişilerin birbirine sandalye fırlattığı anlar da yer eliyor.

SAVCI SAYAN'IN DA İÇİNDE OLDUĞU İDDİA EDİLEN OTONÜSTEN...
KRT'de yer alan habere göre, Ağrı Belediye Başkanlığından istifa edip AKPden İzmir 1. Bölge 6. sıra adayı olan Savcı Sayan'ın da içinde olduğu iddia edilen otobüs ile seçim bürosunun önüne gelen bir grup ile seçim bürosunun içerisindeki partililer arasında sözlü gerginlik başladı.
CHP Buca İlçe Başkanı Hacer Taş karakolda olduğunu konuyla ilgili şikayette bulunduklarını dile getirdi.
Buca Çamlıkule’de 13. Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun afiş ve pankartlarının olduğu bir kıraathaneye Savcı Sayan ve beraberindeki yaklaşık 30 kişilik bir grupla saldırı gerçekleştirildi. Sükunet!!
— Av. Sevda Erdan Kılıç (@SEVDAERDAN) May 8, 2023
Elleriyle taş atanlar değil, kalp yapanlar kazanacak ???? pic.twitter.com/vD5qsHCpaz