CHP'li Tanal'ın AKP'li başkana cevabı olay oldu

CHP'li Tanal'ın AKP'li başkana cevabı olay oldu

AKP'li Zeynel Abidin Beyazgül, kızı olmayan CHP'li Mahmut Tanal'a "Kızın ne iş yapıyor, merak ediyorum" diye soruncu sosyal medyada gündem oldu.

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal ile AKP’li Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve belediye bürokratları, AKP Şanlıurfa teşkilatı ve milletvekilleri arasındaki tartışma giderek büyüyor.

Şanlıurfa halkının hizmetten mahrum bırakılması, belediyedeki, kamu kurumlarındaki kadrolaşma, kayırmacılık, torpil, nepotizm, usulsüzlük konularında sosyal medya hesaplarından peş peşe paylaşım yapan CHP’li Tanal, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül’e yönelik, “Şimdi soruyorum: Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanının oğlu, Abdullah Beyazgül ne iş yapar? Merak ediyorum” sorusunu yöneltti.

"TANAL’IN KIZI NE İŞ YAPIYOR?"

AKP’li Başkan Beyazgül ise Twitter hesabından “Şimdi soruyorum: CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’ın kızı ne iş yapar? Merak ediyorum” şeklinde CHP’li Tanal’a karşılık verdi.

"BENİM KIZIM YOK Kİ!"

Beyazgül’ün bu paylaşımı üzerine kızı olmadığı bilinen CHP’li vekil Mahmut Tanal, “Değerli Belediye Başkanım; benim kızım yok. Keşke olsaydı. Peki senin oğlun ne iş yapıyor? Ayıplı bir iş mi yapıyor ki gizliyorsunuz? Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanısınız. Şanlurfa Büyükşehir Belediyesi’nin toplam borcu ne kadardır?” diyerek sorusunu tekrarladı.

Tanal bir başka paylaşımında ise “Olmayan kızım üzerinde nasıl bir siyasi algı yaratmaya çalışıyorlar?” diye sordu.

Değerli Belediye Başkanım;
Benim kızım yok.
Keşke olsaydı.

—Peki senin oğlun ne iş yapıyor?

Ayıplı bir iş mi yapıyor ki gizliyorsunuz.

—Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanısınız.

—Şanlurfa Büyükşehir Belediyesinin TOPLAM BORCU NE KADARDIR?

Medeni ve uygar iki soru sordum https://t.co/TgBAHbfRYf

— Av.Mahmut TANAL (@MTanal) August 19, 2020

(gunboyu)