CHP Sözcüsü Faik Öztrak'tan yerel seçim çağrısı: "Bir kez daha..."

CHP Sözcüsü Faik Öztrak'tan yerel seçim çağrısı: "Bir kez daha..."

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, yerel seçimlerle ilgili açıklamada bulundu. Öztrak, "Bu sürdürülemez gidiş, bu nobranlık karşısında, kırıldım, küstüm, üzüldüm diye mücadeleyi bırakamayız" dedi.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, düzenlediği basın toplantısında iktidarın ekonomi politikalarını eleştirirken yerel seçimler hakkında değerlendirmelerde de bulundu.

Öztrak yerel seçim için çağrıda bulunarak şu ifadeleri kullandı:

"BÜTÜN GÜCÜMÜZLE AYAĞA KALKMAK ZORUNDAYIZ"

"Ülkemiz, yerel seçimlere adım adım ilerlerken yaşam tarzlarının siyasete malzeme edildiği milleti bölen, ağır bir tabloyla karşı karşıyayız. Bunu Hükümet bile isteye yapıyor. Çünkü, sarpa saran ekonomik gidişat, ekonomik soykırım, zam, zulüm konuşulmasın istiyor. Ama bu böyle gidemez, artık bütün gücümüzle silkinip ayağa kalkmak zorundayız.

"KAZANDIĞIMIZ BELEDİYELERE YENİLERİNİ EKLEYECEĞİZ"

Bu sürdürülemez gidiş, bu nobranlık karşısında, kırıldım, küstüm, üzüldüm diye mücadeleyi bırakamayız. Ayağa kalkacağız, birlik olacağız, bu gidişe hep beraber dur diyeceğiz. Yaklaşan yerel seçimlerde önceki seçimde kazandığımız belediyelere yenilerini ekleyeceğiz.

"ŞİMDİ BİR KERE DAHA, ÇOK DAHA İYİSİNİ YAPACAĞIZ"

Biz CHP’li başkanlarca yönetilen belediyelerde sosyal demokrat belediyeciliğin en güzel örneklerini veriyoruz. “Her vatandaşımız en iyi hizmete layıktır” diyor, önümüzdeki seçimler için bütün büyükşehir belediyelerini kazanma iddiamızı ortaya koyuyoruz. Son yerel yönetim seçimlerinde büyük bir zafer kazandık, şimdi bir kere daha, çok daha iyisini yapacağız”