CHP'den Süleyman Soylu'ya sert tepki: "Sıkışınca video çekiyorsun, milletin midesi seni kaldırmaz"

CHP'den Süleyman Soylu'ya sert tepki: "Sıkışınca video çekiyorsun, milletin midesi seni kaldırmaz"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, “Bakanlık bünyesinde CHP’li belediyeleri incelemek için özel bir birim kurulduğu” yönündeki açıklamalarına videolu yanıt veren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya tepki gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı bir basın toplantısında İçişleri Bakanlığı’nda CHP’li belediyeleri incelemek için bir birim kurulduğunu belirten CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun sosyal medya hesabında iddiaları yalanladığı bir videolu paylaşıma tepki gösterdi.

68f9399a-adb9-4009-a126-0c41986c830b-w.png

"MÜFETTİŞLERİ HER GÜN BELEDİYELERİMİZE GÖNDEREN SENSİN"

Torun, Bakan Soylu’nun sosyal medyada paylaşımını alıntılayarak “Süleyman Soylu, sen bu devlete yakışmayan bir bakansın! Müfettişleri her gün belediyelerimize gönderen, suç bulamayınca uyduran sensin! Ceza alan AKP’li başkanları koruyan sensin! Pandemide belediyelerimize yapılan bağışlara el koyan da sensin! Çıkıp millete masal anlatma! AKP’li belediyelerin yolsuzluk dosyalarını sumen altı eden sensin! ‘İBB’de 557 terörist var’ diye yalan söyleyen sensin! Belediye başkanlarımızı yargı kararı olmadan görevden alan sensin! Sıkışınca böyle video çekiyorsun ama bu milletin midesi senin yalanlarını kaldırmaz!” dedi.

359f5e26-37e9-4996-82c2-c08a5ae82318-w.png