CHP’li Aydos ayağının tozuyla Manisa il kongresinde!

CHP’li Aydos ayağının tozuyla Manisa il kongresinde!

Ankara Kurultay Delegesi olarak tekrar seçilen Hakkı Aydos ayağının tozuyla Manisa İl Kongresi’ne katılarak Semih Balaban’a destek olmaya gitti.

CHP'de kurultay heyecanı devam ediyor. Seçim sonrası start veren kurultay sürecinde partililer, il başkanlarını seçiyor.

whatsapp-image-2023-09-24-at-15-09-14.jpeg

Son olarak Ankara'da yapılan il kongresinde başkanlığa Ümit Erkol seçildi. Ankaralılar parti delegelerini de seçti. Ankara Kurultay Delegesi olarak tekrar seçilen Hakkı Aydos da ayağının tozuyla Manisa İl Kongresi’ne katılarak Semih Balaban’a destek olmaya gitti.

whatsapp-image-2023-09-24-at-15-09-14-1.jpeg

CHP İl kongresi Manisa Atatürk Kapalı Spor salonunda yapılıyor. Semih Balaban ile Ferdi Zeyrek il başkanı olmak için yarışıyor.

"ANKA KUŞU MİSALİ KÜLLERİMİZDEN DOĞACAĞIZ"

Yaşanan kurultay heyecanı ile ilgili konuşan Aydos şu ifadeleri kullandı:

"Önemli bir seçimi atlattık. Ancak CHP, her zaman anka kuşu misali küllerinden doğan ve ülkeye yön veren bir partidir. Kendi iç hesaplaşmamızı yapıyoruz. Kurultaylar da bu nedenle var. Partililerimiz dostluk içinde yarışıyorlar. Biz de kongreleri yakından takip ediyoruz. Bu süreçten güçlü, tek vücut çıkıp yerel seçimlerde başarıyı yakalamak istiyoruz. Kongrede yarışan tüm siyasi akranlarımıza başarılar diliyorum."