CHP’li başkan Eser Çetinkaya: "Verimli bir çalışma oldu"

CHP’li başkan Eser Çetinkaya: "Verimli bir çalışma oldu"

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba Başkanlığındaki CHP Esnaf Masası 40 milletvekili ile Kayseri’ye çıkarma yaptı.

YURT GAZETESİ - Heyet 2 gün boyunca ilçelere dağılarak esnaf,iş dünyası, sivil toplum örgütleri, muhtarlar ve sendikalar ile görüşmeler yapttı. Sahadan toplanan verilerle Hazırlanan bir rapor CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sunulacak.
CHP tarafından düzenlenen ve seçim provası niteliğindeki program Kayseri merkezini ve 16 İlçeyi kapsadı.CHP’nin önemsediği İlçelerden biride Pınarbaşı İlçesi oldu.İlçede yürütülen iki günlük çalışmaya CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut katıldı.Yapılan çalışma hakkında konuşan CHP Pınarbaşı İlçesi Başkanı Eser Çetinkaya,şunları ifade etti:

“Genel merkezden gelen Adana  Milletvekilimiz Ayhan Barut ile  birlikte iki gün boyunca İlçe merkezinde STK, Ziraat odası, esnaf ve sanatkarlar odası,esnaf kefalet kooperatifi,şeker pancarı kooperatifi, Şirvan taşıyıcılar kooperatifi,Muhtarlar derneği başkanı ve üreticilerle bir araya geldik.Onların sorunlarını tek tek not aldık.Tarımda, üretimde nelere ihtiyaç olduğunu konuştuk. İktidarımızda yapacaklarımızı birlikte oluşturacağız taleplerini Türkiye’ye gerçeğine dönüştürmek için omuz omuza mücadele edeceğimizi anlattık ve onlarla bunu paylaştık.AKP’nin genel başkanı abur cuburla doldurulan sepetlere ‘Fiyatlar gayet uygun’ diyor. Tek adam hükümet sisteminde iktidar halkın yaşadığı gerçekleri görmezden geliyor. İktidar ülkemizi dışa bağımlı kıldı. Üretimin tüm girdileri ithalata bağımlı. CHP olarak bizler buna seyirci kalamayız.

whatsapp-image-2021-11-12-at-20-55-23-1.jpegİşte o nedenle bugün burada Pınarbaşı’n da tarımı bilen CHP’liler olarak Türkiye’yi kalkındırmanın öyküsünü halkımızla birlikte yazmak için mücadele veriyoruz.Sayın Vekillerimizin de  katkılarıyla ilçemizde verimli bir çalışma oldu”diye konuştu.