CHP'li belediye başkanı İmamoğlu'nu hedef alarak zehir zemberek sözlerle partiden istifa etti: "Tasfiye ediliyoruz"

CHP'li belediye başkanı İmamoğlu'nu hedef alarak zehir zemberek sözlerle partiden istifa etti: "Tasfiye ediliyoruz"

CHP’li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi CHP’den istifa etti. İlgezdi, Ekrem İmamoğlu'nu hedef alarak tasfiye edildiklerini iddia etti.

CHP MYK yerel seçimlerde adayları belirlemek üzerine toplandı. Akabinde Genel Başkan Özgür Özel önderliğinde Parti Meclisi toplanacak ve adaylar kesinleşecek.

CHP'de adaylar yavaş yavaş netleşirken, dikkat çeken bir gelişme Ataşehir'de yaşandı.

BATTAL İLGEZDİ, CHP'DEN İSTİFA EDEREK EKREM İMAMOĞLU'NA TEPKİ GÖSTERDİ

Gazeteci Barış Yarkadaş'ın aktardığına göre CHP’li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi CHP’den istifa etti. Yarkadaş'ın paylaşımı şöyle:

"CHP’li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi CHP’den istifa etti. @tv100 için az önce İlgezdi ile konuştum. İlgezdi, 7 partinin ortak adayı olacağını söyledi. İlgezdi, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na tepki gösterdi ve “Kılıçdaroğlu’na destek verdiğim için tasfiye ediliyoruz” dedi."

ekran-goruntusu-2024-01-26-175156.png

KILIÇDAROĞLU'NU DESTEKLEYENLER TEK TEK PARTİMİZDEN TASFİYE EDİLİYOR"

İstifa eden Battal İlgezdi'den açıklama geldi:

"Cumhuriyet Halk Partisi'nin son kurultayında Genel Başkan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyenler tek tek partimizden tasviye ediliyor. CHP'nin her kademesinde gece gündüz görev yapmış 40 yıllık bir partili olarak bu yaşananlar hem beni hem de milyonlarca partilimizi üzmüştür. Partimizin değerlerinin bu kadar hoyratça harcanmasına gönlüm razı değildir. Bu vesileyle 40 yıldır mensubu bulunmaktan onur duyduğum partimden istifa ediyorum"

whatsapp-image-2024-01-26-at-18-09-34.jpeg