CHP’li Karabat'a kaset şantajı

CHP’li Karabat'a kaset şantajı

İstanbul’da şantaj şebekesi, ellerinde görüntü olduğunu iddia ederek CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat’ı tehdit ettiği öğrenildi. 10 milyon TL isteyen şebeke üyesi 4 kişi, milletvekilinin şikayeti üzerine önce gözaltına alınması sonrası tutuklandı.

CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, kendisini tehdit eden şebekeyi İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayette bulundu. Başlatılan soruşturmada, iddiaya göre çete elemanı bir kadınla bir araya gelen milletvekili gizli kamerayla kayda alındı, daha sonra bu görüntüler kullanılarak milletvekilinden 10 milyon TL talebinde bulunuldu.

Şantaja uğrayan Karabat’ın şikayeti üzerine A.A., A.D.E., C.A., E.B. isimli çete elemanlarına operasyon düzenlendiği öğrenildi. Gözaltına alınan çete üyeleri Sulh Ceza Hakimliği  tarafından tutuklandı.