CHP'li Süleyman Bülbül'den sert sözler: Dolarla kimler zengin edildi? İktidar bunun hesabını vermek zorunda
CHP'nin çalışkan vekillerinden Aydın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu üyesi Süleyman Bülbül kötü yönetilen ekonomiye ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
CHP'nin çalışkan vekillerinden Aydın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu üyesi Süleyman Bülbül kötü yönetilen ekonomiye ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Yeni çıkarılan sistemle devlet garibandan alıp zengini fonlayacak diyen CHP'li Süleyman Bülbül, "Nas Nas dediniz, faizi düşürdük dediniz, ee örtülü gizli faizi getirdiniz. Böyle bir şey olabilir mi? Gariban bankada doları olan zengini fonlayacak. Bankada mevduat hesabı olanın faizini Hazineden vereceklermiş. Hazine kim? Bizlerin vergileri hazine demek. Sanki bu ülke babalarının malları, ülkeyi babalarının çiftliği gibi yönetiyorlar." dedi.
"KİMLER DOLAR ALDI, SATTI?"
İktidar bunun hesabını vermeli diyen CHP'li Süleyman Bülbül, "Dolar 18 liranın üzerine çıktı ardından 12'lere düştü. Bu sırada kimler dolar aldı, kimler dolar sattı? Kimler zengin edildi? İktidar bunun hesabını vermeli. Dolar düştü ama ekmek, yağ, peynir, süt, yumurta, akaryakıt fiyatlarında düşüş neden yok? Siz halkı yoksulluğa itiyorsunuz. Yönetemiyorsunuz, ülkeyi savuruyorsunuz. Ama şunu bilin, geliyor gelmekte olan" ifadelerini kullandı.