CHP'li Sümbül: “13 uçağı olan Cumhurbaşkanı suçlayacak birilerini aramaya devam ediyor"

CHP'li Sümbül: “13 uçağı olan Cumhurbaşkanı suçlayacak birilerini aramaya devam ediyor"

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül'den, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, yangınlarla ilgili muhalefet partisi belediyelerini suçlayan açıklamasına tepki geldi.

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hodri meydan diyerek “11 Büyükşehir Belediyemiz sizin çürümeye terk ettiğiniz THK'ya ait yangın söndürme uçaklarının tüm bakım ve işletme giderlerini karşılamaya hazır. Siz en önemli göreviniz olan selde ve yangında çay dağıtmaya devam edin” diyerek tepki gösterdi.

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, yangınlarla ilgili muhalefet partisi belediyeleri suçlayarak "Yerleşim bölgelerindeki yangın vesairelerin sorumluluğu kimin? O da oradaki büyükşehir belediyelerinin sorumluluğundadır" sözlerine tepki gösterdi.

CHP’li Süleyman Bülbül, “13 uçağı olan Cumhurbaşkanı suçlayacak birilerini aramaya devam ediyor. Şimdi de muhalefet partilerine mensup belediyeleri hedef tahtasına oturtmaya çalışıyor. Kendisinin tek uçağı 500 milyon dolar.

İsterlerse 100 söndürme uçağı alınır. Söndürme uçağı almamak için direnen iktidar yine topu taca atıyor. Memleket yanarsa, yansın. Cumhurbaşkanı suçlu arıyor, sorumluluğu üzerinden atmaya çalışıyor.

Siz belediyelerimizle ilgili konuyu kafanıza takmayın. 11 Büyükşehir Belediyemiz sizin çürümeye terk ettiğiniz THK'ya ait yangın söndürme uçaklarının tüm bakım ve işletme giderlerini karşılamaya hazır. Siz en önemli göreviniz olan selde ve yangında çay dağıtmaya devam edin” dedi.