CHP'nin Etimesgut adayı 'Behzat Ç.'den Mansur Yavaş açıklaması: Angara'ya çok şeyler yapacağız

CHP'nin Etimesgut adayı 'Behzat Ç.'den Mansur Yavaş açıklaması: Angara'ya çok şeyler yapacağız

CHP'nin Etimesgut adayı olan Erdal Beşikçioğlu, CHP Ankara İl Başkanlığı'nda konuştu. Beşikçioğlu, Mansur Yavaş ile ilgili iddialara yanıt verdi.

CHP'nin Etimesgut adayı olan Erdal Beşikçioğlu, CHP Ankara İl Başkanlığı'nda açıklama yaptı. 

Adaylığı hakkında ilk  kez konuşan Beşikçioğlu, "Senaryoyu biz yazacağız" dedi.

Beşikçioğlu Mansur Yavaş'ın kendi istemediğiyle ilgili iddiayı da yanıtladı. 

Erdal Beşikçioğlu, "Ben televizyonda gördüklerimi ben yaşamadım. Mansur Başkan'ın benimle benim de Mansur Başkan'la bir sorunum olamaz. Ama ilk kez siyaset de böyle bir şeymiş dedim. Biz iki Angaralı Angara'ya çok şeyler yapacağız." 

Beşikçioğlu'nun açıklamaları şöyle:

"Etimesgut'ta bence müthiş rüzgar esecek. Senaryoyu biz yazacağız. Gelecekte seyrettiğimizde umarım büyük keyif alacağız. Amacım bu benim. Bu yolda beni yalnız bırakmayacaklarını düşünüyorum. Bu koca bir takım işi, yalnız hiçbir şey olmaz. Umarım başarıyı hep birlikte göğüsleriz. Umarım dünyanın en keyifli 5 yılını Etimesgut'ta geçiririz.

Mansur Başkanın bu sosyal belediyecilik derslerini yerinde etüte ederek sanırım örnek bir belediyecilik anlayışını tüm Türkiye görecektir. Siyasetten gelmedim ama benim farklı disiplinlerde farklı hareketlerim ve eylemlerim var. Umarım bunlar birbirini karşılar ve bir bütünü oluşturur. Ben artık çok sıkıldım kuşakların sistemli olarak yok edilmesinden.

Şu an herkes ekonomik krizi düşünüyor ama asıl derdim yakalanması gereken genç kuşak var. Onların algıları bambaşka şekilde. Eğer bunu yakalayıp gerçekleştirirsek Ankara yeniden parlamaya devam eder."

"Mansur beyle biz hep görüştük. Dizi-filmlerimiz olduğumuz gidip ne yapacağımızı kendisine anlattık, özellikle pandemide Mansur başkanın Ankaramız için yaptıkları asla unutulmaz. Elimizden geldiğince onun yanında güçlü görünmeye çalıştık. Mansur başkan benim için çok bambaşka yerde. Çok değerli isim. Televizyonlarda izlediğim olayları ben yaşamadım, 'vay be siyaset enteresanmış' dedim. Mansur başkanımla asla sıkıntım olmaz. İkimiz de Angaralıyız... İki Angaralı Angara'ya çok şeyler yapacağız."