CNN Türk'te ortalık karıştı! Canlı yayını birbirine kattı...

İktidara yakın gazeteci Melik Yiğitel'in konuk olduğu CNN Türk yayınına söz hakkı doğduğu için telefonla bağlanan İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray'a yönelik sert ifadeler kullanması gerginliğe yol açtı.

CNN Türk'te Başak Şengül moderatörlüğündeki “Akıl Çemberi” canlı yayınında, Türk Medya Ankara Temsilcisi, iktidara yakın gazeteci Melik Yiğitel gerildi.  

Sabah gazetesi yazarı Prof. Dr. Hasan Basri Yalçın, kamuoyu araştırmacısı Hakan Bayrakçı, gazeteci Hulki Cevizoğlu'nun da yer aldığı canlı yayın programında söz hakkı doğan İYİ Partili Aytun Çıray telefonla bağlandı.

Aytun Çıray’ın programdaki konuklar için sarfettiği “Sizinle uğraşamam” sözlerine Melik Yiğitel çok sert tepki gösterdi. Çıray’ın sözünü keserek konuşturmayan Yiğitel, “Aytun bey, kapatın. Bu ne biçim cümle? Haddini bil, hadsiz!” ifadelerini kullandı.

Sunucu Başak Şengül'ün “Melik bey sakin olalım, Aytun bey cevap hakkını kullanmak istedi” diyerek yaptığı uyarılarına da kulak asmayan Yiğitel, “Sizinle uğraşamam cümlesini geri alacak. Kapat kardeşim! Çok ağır bir cümle bu. Ne demek sizinle uğraşamam. Sen kimsin?” diyerek bağırdı.

Yaşanan bu tartışma sonrası Aytun Çıray yayından ayrılırken, programa ara verildi.

Çıray, daha sonra sosyal medya platformu Twitter hesabından, “Ben ne söylediysem açıklamaktan korkmam. Benim nasıl bir siyasetçi ve bürokrat olduğumu. 30 senedir nasıl tek başına bir vatan çocuğu olarak ayakta kaldığımı beni tanıyanlar bilir. Özüm sözüm bir olmasaydı kalamazdım.” ifadelerini paylaştı.

İlgili Haberler