Çorlu Tren Katliamı'nda hayatını kaybeden Oğuz Arda Sel'in annesi Mısra Öz'den Muharrem İnce'ye çağrı

Çorlu Tren Katliamı'nda hayatını kaybeden Oğuz Arda Sel'in annesi Mısra Öz'den Muharrem İnce'ye çağrı

Çorlu Tren Katliamı'nda hayatını kaybeden Oğuz Arda Sel'in annesi Mısra Öz, Cumhurbaşkanı adaylığını ilan eden Muharrem İnce'ye çağrı yaptı.

Muharrem İnce'ye muhalefet cephesinden destek çağrısı sıklaşırken, bir çağrı da Çorlu Tren Katliamı'nda hayatını kaybeden 25 kişiden biri olan 9 yaşındaki Oğuz Arda Sel'in annesi Mısra Öz'den geldi.

Twitter'dan paylaşım yapan Mısra Öz, İnce'ye şu sözlerle seslendi:

"Sn. @vekilince , ısrarla vazgeçmediğiniz adaylığınız hayırlı olsun. 2018 seçimlerinde bizzat sandıkta görev almış, gecenin geç saatine kadar bulunduğum okulun kapısında umutla benden güzel haber beklemiş bir evladın annesiyim. Seçimi kaybettiğinizde “ne olacak benim geleceğim?” diye ağlamıştı. Çok değil 20 gün sonra geleceği toprak oldu yavrumun. Bu olayı size bizzat kendim anlatmıştım Yalova’da annenizin evinde. 5 yıl geçti. 13 duruşma gördük. 1 kez olsun davamıza gelmediniz. Yanımızda olmadınız. Hak arayan ailelerin yanında ne zaman olacaksınız? Ya da olmak için ne yapacaksınız? Bakın kaç çocuğun geleceği toprak oldu. Çocuklarımız da, topraklarımız da siyasetçilerin hırslarınızdan oldukça kıymetli. Lütfen canı yanan binlerce ailenin de yaşadıklarını bir kez olsun düşünün."

ekran-goruntusu-2023-03-24-194902.png