Cüneyt Arkın son yolculuğuna uğurlandı

Cüneyt Arkın son yolculuğuna uğurlandı

85 yaşında hayatını kaybeden Cüneyt Arkın için Atatürk Kültür Merkezi'nde tören düzenlendi. Usta sanatçı Cüneyt Arkın Teşvikiye Camii'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

85 yaşında hayata gözlerini yuman usta oyuncu Cüneyt Arkın'ın cenazesi Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenin ardından Teşvikiye Camii'ne getirildi. Kalabalık cami dışına taşarken, Betül Cüreklibatır hayat arkadaşı Cüneyt Arkın'ın tabutu başında gözyaşı döktü. Hayranları da tabutun başında dua etti.

Cüneyt Arkın'ın naaşı, öğlen namazına müteakip Teşvikiye Camii’nde kılanan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedildi.Usta isim Cüneyt Arkına veda Törende oğlundan duygusal konuşma

AKM'DE DUYGU DOLU ANLAR

Atatürk Kültür Merkezi'ndeki törende duygu dolu anlar yaşanırken Cüneyt Arkın'ın rol aldığı filmlerden kesitler de gösterildi. AKM'deki törene gelen eşi Betül Arkın, AKM'ye girmeden önce yaptığı açıklamada, "Ben bu kadar çok sevildiğini gerçekten bilmiyordum. Gitti, dünyayı kurtardı. Kendini kurtaramadı maalesef. Evinde ölmek isterdi. Evinde öldü." ifadelerine yer verdi.

Törende konuşan oğlu Murat Arkın, "Bugün sizlerin sayenizde şunu anladım. Bizim ailemiz sandığımızdan çok daha büyük, çok daha güzelmiş. Ayaklarınıza sağlık. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Babam övülmeyi çok seven bir insan değildi. Onu seven, sayan milyonlar için... O şimdi cennete gitti biliyorum" dedi.