Davutoğlu'ndan AKP'yi kızdıracak sözler! 'Pudra şekerli' mesaj verdi

Davutoğlu'ndan AKP'yi kızdıracak sözler! 'Pudra şekerli' mesaj verdi

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Partisinin 19 Mayıs Gençlik Meclisi programı için genel merkezde gençlere seslendi. Davutoğlu, "Gelecek Partisi gençleri arasında her kökenden, mezhepten kişi vardır. Pudra şekeri kullananlarsa giremez" dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 19 Mayıs Gençlik Meclisi programında, partisinin genel merkezinde gençler ile bir araya geldi. Gençlere seslenerek adalet, özgürlük, demokrasi ve eşitlik vurgusu yapan Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, parti bünyesindeki gençlerin ayrımcılıktan uzak olduklarını vurgulayarak "Aralarına hiçbir şekilde çıkar hesabı giremez. Pudra şekeri kullananlarsa asla giremez" diye konuştu.

İşte Davutoğlu'nun o sözleri:

'PUDRA ŞEKERİ KULLANANLAR GİREMEZ'

''Gelecek Partisi gençleri arasında her kökenden, mezhepten kişi vardır. Aralarına hiçbir şekilde çıkar hesabı giremez. Pudra şekeri kullananlarsa asla giremez. 

Bu toprakların gençlerini terör örgütlerine, mafyalara alet edenler, 90'larda faili meçhul cinayetlere kurban verenlere kötü bir haberim var. Gelecek Partisi gençleri bu tuzaklara düşmeyecek.

Yolsuzluklarla gençlerin geleceğini çalanlara da bir haberim var. 

Biz geleceğiz, yolsuzluklarınıza son vereceğiz.''