Deniz Zeyrek'ten HEDEP ve AKP hakkında bomba iddia: "Gözlerimle gördüm"

Deniz Zeyrek'ten HEDEP ve AKP hakkında bomba iddia: "Gözlerimle gördüm"

Gazeteci Deniz Zeyrek, HEDEP ve AKP ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya attı. Zeyrek, AKP Ve HEDEP'in 'arka kapı diplomasisi' ile görüştüğünü söyledi.

Fox TV’de Orta sayfa programında konuşan Gazeteci Deniz Zeyrek, HEDEP ile AKP arasında "arka kapı diplomasisi" başladığını öne sürerek "AK Parti'nin belirlediği bir mekâna gittiler. Meclis'ten bindiler arabaya, gözümle gördüm" diyerek anlattı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, 6 yıldır tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a selam göndermesinin Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından tepki gördüğünü anımsatan Zeyrek, sonrasında şu ifadeleri kullandı:

"BAKMAYIN DEMİRTAŞ'A SELAM VERDİ DİYE ELEŞTİRİYORLAR"

"Bakmayın Demirtaş'a selam verdi diye eleştiriyorlar. Doğrudan bir arka kapı diplomasisi başlamış vaziyette. Çok sözleri dinlenen iki HEDEP yöneticisi, aynı arabaya bindiler ve iktidardan önemli bir isimle görüşmeye gittiler.

"AKP'NİN BELİRLEDİĞİ BİR MEKANA GİTTİLER. MECLİS'TEN BİNDİLER ARABAYA"

Kürt meselesi, Kürt seçmenle diyalog vs. açısından sözü geçen biriydi. AK Parti'nin belirlediği bir mekâna gittiler. Meclis'ten bindiler arabaya, gözümle gördüm.

"CHP'Yİ BUNUNLA VURMAYA ÇALIŞIYORLAR. DİĞER YANDAN HEDEP'LE GÖRÜŞME YAPIYORLAR"

HEDEP güvenmediği için yazılı bir protokol istiyor, onu da AK Parti vermek istemiyor. Çünkü medyaya sızar ve Bahçeli, Cumhur İttifakı'nı terk eder. Bir taraftan CHP'yi bununla vurmaya çalışıyorlar, diğer yandan HEDEP'le görüşme yapıyorlar."