Doğu Perinçek ve Nevşin Mengü arasında "dualı" fotoğraf savaşı!

Doğu Perinçek ve Nevşin Mengü arasında "dualı" fotoğraf savaşı!

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, gazeteci Nevşin Mengü ile dualı fotoğraf yarışına girdi. Mengü'nün paylaşımına Perinçek'ten Atatürk ile yanıt geldi.

TOGG'un açılış törenine katılan Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek'in Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve kendisini sık sık hedef alan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile yan yana gelmesi ve dua etmesine ilişkin paylaşım yapan gazeteci Nevşin Mengü, Perinçek'in de yer aldığı fotoğraf karesine şu notu düştü: "Perinçek’e bunu eden hayat sana bana ne etmez"

fgqwwxlxwau8p4p.jpg

Mengü'nün bu paylaşımına karşı ise Perinçek hiçbir şey demeden tek bir fotoğraf karesi ile yanıt verdi. Doğu Perinçek de Mengü'ye karşı Atatürk'ün dua ettiği bir fotoğraf karesini paylaştı.

ekran-goruntusu-2022-10-30-094816.png

İkilinin atışması sosyal medyada gündem oldu.

Nevşin Mengü bugün yaptığı paylaşımda ise, "Cumhur ittifakına Xi-perinçek’in Marxist Maoist olması şoku" ifadelerini kullandı. Mengü başka bir paylaşımında ise Perinçek'in "Maoist" olduğunu hatırlatarak "Türkiye’ye Perinçek’in kendini Atatürk’le karşılaştırması, Maoist olduğunu unutması şoku" dedi.

ekran-goruntusu-2022-10-30-123243.png