Dünyanın en büyük dijital zirvesi 6 – 8 Kasım’da düzenleniyor

Dünyanın en büyük dijital zirvesi 6 – 8 Kasım’da düzenleniyor

World Marketing Summit International (eWMS), Prof. Dr. Philip Kotler öncülüğünde pazarlamanın duayeneler isimlerini bir araya getiriyor. 6 – 8 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek zirvenin bu yılki teması “Kritik Zamanlarda Fikirler” oldu.

"Pazarlamanın Babası" Prof. Dr. Philip Kotler öncülüğünde 10 yıldır dünyanın farklı ülkelerinde düzenlenen World Marketing Summit bu yıl ilk kez online olarak pazarlama dünyasını bir araya getirecek. 6-8 Kasım tarihlerinde dünyanın 104 ülkesinde eş zamanlı olarak düzenlenecek olan eWMS, 48 saat süreyle pazarlama profesyonelleri, yöneticiler ve liderlerden oluşan 5 milyondan fazla kişiye ulaşacak.

Zirvede Philip Kotler'in yanı sıra Amerikan Pazarlama Birliği Başkanı RUSS KLEIN, Telenor CEO’su IRFAN WAHAB KHAN, Amerika'nın en yaratıcı tasarımcısı seçilen, 800 ödüllü Pepsi Cola Global Baştasarım Yöneticisi MAURO PORCINI, Markalaşma gurusu PROF. DAVID AAKER gibi iş ve akademi dünyasının önde gelen 80 pazarlama gurusu Covid 19 sonrasında değişen iş modellerini ve şirketlerin uygulaması gereken stratejileri değerlendirecek.

"Kritik Zamanlarda Fikirler" başlığıyla düzenlenecek olan zirvede, "Yeni Ürün Geliştirme", "İnovasyon", “Sosyo-Girişimcilik", "Veri Yönetimi", "Hizmet Pazarlaması", "Lüks Ürünlerin Pazarlaması", "Değer Yaratma", "Çevrimiçi Ticaret", "Konsept Pazarlaması", "Nesnelerin İnterneti" gibi başlıklar ele alınacak.

Kotler’den özel Master Class 

World Marketing Summit kapsamında Philip Kotler’in özel düzenleyeceği Master Class’da iş ve performans yönetimi bilimini, dünyadaki en iyi zihinlerin bilgisiyle birleştirerek, yöneticilerin ve iş liderlerinin hızlı değişen dünyaya yönelik yeni bilgi, beceri ve tutumlarını geliştirmelerine katkıda bulunacak. Master Class’ın 45’er dakikalık seanslarını VIP katılımcılar izleyebilecek ve sorularını yöneltebilecekler. Master Class’da liderlikten, yapay zekaya, marketech’ten robotik süreç otomasyonuna, farklı konular alanında uzman isimler tarafından VIP katılımcılara aktarılacak.