Eczanede büyük skandal! Kadın müşterinin etek altı fotoğrafını çektiği ortaya çıktı: “Mesleğim biter”

Eczanede büyük skandal! Kadın müşterinin etek altı fotoğrafını çektiği ortaya çıktı: “Mesleğim biter”

Ankara Çankaya’da bir eczanede yaşanan olay gündeme bomba gibi düştü. İlaç almak için eczaneye gelen kadın müşterinin gizlice görüntüsünü aldığı öne sürülen eczacı, güvenlik kameralarının incelenmesiyle yakayı ele verdi.

Ankara Çankaya’da bir eczanede yaşanan olay gündeme bomba gibi düştü. İlaç almak için eczaneye gelen kadın müşterinin gizlice görüntüsünü aldığı öne sürülen eczacı, güvenlik kameralarının incelenmesiyle yakayı ele verdi. Olayın ardından kadından şikayetçi olmaması için ricada bulunan eczacı, gözaltına alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

1200xautodf.jpg

Eczanede fark edilen şüpheli hareket

Olay, Ankara’nın Çankaya ilçesinde bir eczanede meydana geldi. Edinilen bilgilere göre kadın müşteri ilaç almak için eczaneye geldi ve kasada beklediği sırada eczacının cep telefonuyla yaptığı hareketlerden şüphelendi.

Kadın, kendisinin gizlice görüntülendiğini fark ederek eczacıya tepki gösterdi. Bunun üzerine olayın aydınlatılması için eczanenin güvenlik kamera kayıtları incelendi.

Kamera kayıtları gerçeği ortaya çıkardı

Güvenlik kamerası görüntülerinin incelenmesiyle eczacının, kadın müşterinin eteğinin altından cep telefonuyla görüntü almaya çalıştığı görüldü.

Olayın ortaya çıkmasının ardından eczacı, kadından özür dileyerek konunun büyütülmemesini istedi. Kadın müşteri ise yaşananlara sert tepki göstererek şikayetçi olacağını belirtti.

1200xautodffd.jpg

“Ne olur burada kapatalım”

İddiaya göre eczacı, olayın polise intikal etmemesi için kadından ricada bulundu. Eczacının mesleğinin zarar göreceği yönündeki ifadeleri de olayın dikkat çeken ayrıntıları arasında yer aldı.

Kadın müşteri ise yaşananların basit bir özürle geçiştirilemeyeceğini belirterek tepki gösterdi.

Eşinin tepkisi olayın boyutunu ortaya koydu

Olay sırasında eczacının eşi de yaşananları öğrenince büyük şaşkınlık yaşadı. Güvenlik kamera kayıtlarının incelenmesini isteyen eşinin, kocasından gerçeği açıkça söylemesini istediği belirtildi.

Eczacının ise yaşananlarla ilgili özür dilemekle yetindiği aktarıldı.

1200xautodfddff.jpg

Görüntüler silindi, güvenlik kamerası delil oldu

Olayın ardından eczacının cep telefonundaki görüntüleri silmeye çalıştığı belirtildi. Ancak eczanenin güvenlik kamera kayıtları soruşturma kapsamında delil olarak değerlendirildi.

Kadının şikayeti üzerine eczacı gözaltına alındı.

Adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüpheli eczacı, işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edildi.

Şüphelinin, soruşturma kapsamında adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

Olayla ilgili adli sürecin devam ettiği bildirildi.