Ekonomist Özgür Demirtaş'a pes dedirten ölüm tehdidi!

Ekonomist Özgür Demirtaş'a pes dedirten ölüm tehdidi!

Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, "ölüm tehdidi" aldığını duyurdu. Tehdit eden kişiyi paylaşan Demirtaş, Emniyet'e çağrıda bulundu.

Hükümeti sürekli, yapısal reformları hataya geçirmesi konusunda uyaran ve yapılan ekonomik hataları belirten Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, ölümle tehdit edildi.

Ekonomist Özgür Demirtaş, sosyal medya hesabı üzerinden "ölüm tehdidi" aldığını duyurdu. Tehdit eden kişinin profilini Twitter hesabından ifşa eden Demirtaş, "Emniyet güçleri isterse 3 günde bu ölüm tehdidi yapanı bulur." dedi.

Demirtaş, Twitter hesabında kendisini tehdit eden hesabı ve mesajını paylaşarak, emniyetin hesap sahibini bulmasını istedi. Tehdit eden kişinin mesajlarında Demirtaş'a "Az kaldı senin defterini düreceğiz" dediği görüldü.

Instagram üzerinden yapılan tehdit üzerine yazışmayı Twitter hesabından paylaştı. Demirtaş Twitter paylaşımında tehdit eden kişinin İnstagram adını vererek "Benim defterimi dürecekmiş. Solcu köpeğiymişim. Emniyet güçleri isterse 3 günde bu ölüm tehdidi yapanı bulur. Siz de bulursunuz. Bu ülke bu 3 - 5 mafyavari tipten çok daha büyük..."  dedi.

 

305016-670x884.jpg