Ekrem İmamoğlu, AKP seçim ofisinde böyle karşılandı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, AKP'nin Seçim Ofisi'ni ziyaret etti. İmamoğlu, AKP'liler tarafından bakın nasıl karşılandı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sultangazi'de AKP'nin Seçim Ofisi'ni ziyaret etti. Sürpriz bir şekilde AKP Seçim Ofisi'ne gelen ve buradaki AKP'lilere başarılar dileyen İmamoğlu, partililerin çay ikramını geri çevirmedi.

ekran-goruntusu-2024-02-22-213705.png

Seçimlerin nabzı yükselirken; bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sultangazi'de bulunan AKP'nin Seçim Ofisi'ni ziyaret etti. Beraberindeki heyetle AKP'nin seçim ofisine gelen İmamoğlu, çalışanlarla tek tek el sıkıştı.

"SEÇİMLER OLUYOR BİTİYOR HERKES YİNE KOMŞULUĞA DEVAM EDİYOR"

Başarı dileklerini ileten İmamoğlu "İyi çalışmalar, başarılar. İnşallah huzur içinde, saygılı ve sevgili bir seçim dönemi geçiririz. Seçimler oluyor bitiyor herkes yine komşuluğa devam ediyor. Onun için herkes fikrini, duygularını anlatsın, düşüncelerini ve projelerini anlatsın millet de karar versin" dedi.

640xauto.webp

AKP'LİER İMAMOĞLU'NA ÇAY ISMARLADILAR

İmamoğlu, "Çay ısmarlayalım" teklifini ise geri çevirmedi. İmamoğlu kapıdan ayrıldığı sırada ise bir vatandaşın "Görünce seni çok memnun oldum" dediği duyuldu.

Öte yandan İmamoğlu'nun ziyareti sırasında açık olan hoparlörden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerinin duyulması dikkat çekti.