Ekrem İmamoğlu İstanbul'a aday olmazsa o aday olacak! CHP'de bomba 'kulis'

Ekrem İmamoğlu İstanbul'a aday olmazsa o aday olacak! CHP'de bomba 'kulis'

Gazeteci Hilal Köylü, CHP'den edindiği kulis bilgisini aktararak yerel seçimlerde CHP'nin İstanbul adayına ilişkin dikkat çeken ifadeler kullandı.

CHP'de seçim yenilgisinin ardından 'değişim' çıkışıyla dikkatleri üzerinde toplayan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun önümüzdeki yerel seçimlerde aday olmaması halinde, CHP'nin nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu.

İMAMOĞLU YOKSA, SARIGÜL VAR

Gazeteci Hilal Köylü'nün aktardığına göre, İmamoğlu'nun adaylığını koymaması halinde CHP; Mustafa Sarıgül'ü aday göstermeyi düşünüyor.

"ALIRSA İSTANBUL'U SARIGÜL ALIR"

Konuya dair Gazeteci Nevşin Mengü'nün YouTube kanalında konuşan Köylü, kulislerde konuşulanları şu sözlerle anlattı:

"İmamoğlu aday olacak mı? Eğer olmazsa diye de bir çalışma yapılıyor. Kulis bilgisi. Aday olmazsa Sarıgül'ü görürsek ben şaşırmayacağım. Kendi aralarında konuşulmamış ama CHP Genel Merkezi'nde 'Alırsa İstanbul'u Sarıgül alır' tezi yayılıyor. Bakalım uzlaşabilecekler mi, oturup konuşabilecekler mi?"

Erzincan’da CHP’nin oyunu arttırarak, yıllar sonra milletvekili kazanılmasını sağlayan Sarıgül’ün, arkasında “başarı hikayesi” olduğu gerekçesiyle İstanbul’da da başarılı olacağı savunuluyor.

KILIÇDAROĞLU'NUN YANINDAYIM MESAJI

Sarıgül yine son olarak 'gizli' olduğu iddia edilen toplantının sızmasının ardından "Tutmayın yol verin gidene gidene Cevap da vermem artık gücüme gidene" paylaşımında bulunarak safını Kılıçdaroğlu'ndan yana belli etmişti.