Ekrem İmamoğlu: "İstanbul’daki rakibimin kim olduğunu biliyorum"

Ekrem İmamoğlu: "İstanbul’daki rakibimin kim olduğunu biliyorum"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Kaç adayın ismi geçerse geçsin ben İstanbul’daki rakibimin kim olduğunu biliyorum” dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB Filenin Sultanları Yükseköğrenim Öğrenci Yurdu açılış töreni açılışının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

ÖZDAĞ'A YANIT

İmamoğlu, kendisini eleştiren Ümit Özdağ’ın, “İstanbul büyük bir susuzluk tehdidi ile karşı karşıya. Barajların doluluk oranı yüze 17.1’e düştü. Büyük bir yağış gelmez ise İstanbul’da susuzluk insanları kırıp geçirecek. Depreme doğru ilerleyen kentimizde değil yıkanmak yüzümüzü yıkamak bile sorun olacak. Saray bu süreci ellerini ovuşturarak izliyor. İstanbul ile bir ilgisi kalmayan CHP eş genel başkanı İmamoğlu ise İstanbul’dan kurtulsam da tek genel başkan olsam havası içinde İstanbul’u terk etmiş” paylaşımına şu yanıtı verdi:

“İçinde bir tek doğru kelime var o da tam doğru söylenmemiş susuzluk değil de kuraklık söz konusu ama henüz bir susuzluk yok.”

YEREL SEÇİM AÇIKLAMASI

İmamoğlu son olarak yerel seçimler hakkında konuştu; “Kaç adayın ismi geçerse geçsin ben İstanbul’daki rakibimin kim olduğunu biliyorum” dedi.